Home / isu semasa / 6 gambar : ini bukan rumah bersepah, tapi rumah sampah! -muka cantik tapi bra & spender merata

6 gambar : ini bukan rumah bersepah, tapi rumah sampah! -muka cantik tapi bra & spender merata

Sakit jantung abang pagi tadi.. lokasi abang rahsiakan demi jaga aib..

Di sebabkan ada kerosakkan paip, air dari sistem pembentungan melimpah keluar. So abang terpaksa masuk bilik penyewa ni (dah minta izin). Tp dia mcm berat sikit la nak bagi masuk. Katanya bersepah.

Ni bukan bersepah dah ni tapi ni RUMAH SAMPAH ! sempat la jumpa 2,3 ekor setan dlm bilik ni tadi..

Sedih, sakit hati, kecewa.. Tak tau la ape yg abang rasa skang. Semua ada. Ni penyewa yg masih menyewa & sgt teruk tahap PENGOTOR dia Dan paling sedih dia seorang PEREMPUAN yg luarnya mekap lawa, wangi & bergaya  tapi pada hakikatnya? Please la jgn kawen dgn dia ni..

Ni takde abang nak cover ke ape. Bra spender bersepah. Makan bersepah. Kuah ape ntah tumpah kat lantai. Plug tak tutup. Yg paling geli pantiliners dia buang atas lantai je. Korang tgk la dlm setiap gambar. Boleh bayangkan tak manusia hidup dgn setan mcm mana?

Abang cukup² jaga rumah abang supaya tak ada maksiat, supaya tak ada benda tak elok yg berlaku. Adoi lah, nak di rotan kang anak org  harap abang ceramah kat wasap dia boleh sedar la Ko nok abang hantar suara azan kat voice wasap skali?

Imej mungkin mengandungi: satu atau lebih orang dan orang berdiri

keadaan rumah penyewa perempuan yang menjijikan

Imej mungkin mengandungi: orang duduk dan dalaman

keadaan rumah penyewa perempuan yang menjijikan

Imej mungkin mengandungi: dalaman

keadaan rumah penyewa perempuan yang menjijikan

Imej mungkin mengandungi: cawan kopi dan minum

keadaan rumah penyewa perempuan yang menjijikan

Tiada penerangan foto disediakan.

keadaan rumah penyewa perempuan yang menjijikan

Tiada penerangan foto disediakan.

 

 

 

paling hot!!

Pinjaman mudah untuk kaum wanita sehingga RM30,000

lihat apa yang berlaku bila geng-geng perempuan naik bas separa b*gel

perempuan cantik ‘dikenduri’ orang gaji selepas balik dalam keadaan Mabuk

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Kecoh! tak mahu Anwar jadi PM Mahathir bawa BERSATU bergabung dengan UMNO?

Tiba-tiba jatuh sakit! netizen doakan Waytha Moorthy cepat meninggal

Video : kecoh! lelaki jerit nampak hantu di trafik light lihat apa yang berlaku selepas itu

 

Check Also

Video semburit Azmin & Haziq : CCTV Hotel Sabah dedah segala-galanya

Hotel di tengah-tengah skandal video seks yang dikaitkan dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi Mohamed Azmin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!