Home / kisah / Masa pancut mani kat f*raj awek kamu tak fikir! – Mak Liza berang

Masa pancut mani kat f*raj awek kamu tak fikir! – Mak Liza berang

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyOXWDaZyW3zj5eMU8vifo7fd8naspqaFijHDSOocQnsGttjPN

Memang Jantan Tak Guna

“Saya tak suka orang push, kalau push saya cancel nikah. Tunggu aja, ada duit saya pergi kursus .”

Sebab itu saya tak nak ambik tahu dan saya malas nak komen bab jantan tak guna yang menghamilkan ibu ibu di sini.

Ada seorang ibu, tempoh tinggal di Baitus Solehah dah genap 6 bulan. Dah terkinja kinja nak daftar keluar. Tapi waris kata, kalau nak keluar bernikah dulu. Selagi tak nikah, tak ambik bawa keluar.

Maka ibu ni pun contact biopak anaknya. Ajak nikah. Lagi pun dah pernah langgar peraturan, dating di klinik. Kira tertangkap dan diberi amaran. Masih saya maafkan sebab nak bagi dia sedar kesalahan. Masih usaha nak selamatkan.

Masa raya hari tu ketika outing bersama keluarga , contact lagi suruh jumpa keluarga. Cuma dapat dihubungi melalui telefon saja. Ajak nikah lagi.

Jantan tu jawap, nantilah bila ada duit.

Oleh kerana rasa kasihan pada ibu yang berharap nak bernikah, saya hubungi sendiri, bertanya. Dah pergi ambik kursus praperkahwinan ke? Emak si ibu cuba contact jantan ni, tak dapat , kena blok nombor whatsapp dan telefon.

Yang ibu di Baitus Solehah ni, saya dah hantar pergi ambik kursus praperkahwinan. Si jantan ni jawap, belum ambik kursus, takde duit.

Saya katalah, awek awak ni masuk sini dah 6 bulan, tak kan dalam 6 bulan ni masih takde duit untuk pergi kursus, RM 120.00 aja.

Jantan ni jawap, “ setiap orang ada masalah, bukan semata nak kumpul duit bayar yuran kursus, banyak benda lain lagi . Lagi pun kami bincang pasal nikah ni baru masa raya ni. Belum sebulan.”

“ awek awak ni mengandung bukan sehari, 9 bulan tau. Ni anaknya dah 3 bulan, bermakna masalah ni dah setahun. Dalam setahun ni kamu tak fikir ke masalah awek kamu ni yang usung perut bawa anak kamu. Ei, masa kamu berasmaradana dulu tak fikir ke akan datang masalah ini. Tak cerita ke pasal nak nikah?”

Berbara hati saya bila si jantan menjawap, baru je bincang pasal nikah . Cakap lagi dia ada masalah lain lagi nak settlekan. Habis tu kalau hidup banyak masalah, buat apa cipta masalah yang saja dibuat buat.

“ saya tak suka orang push, kalau push, saya cansel nikah. Tolong cakap pada xxx saya cancel. “

“ o, senangnya kata orang push. Masa kamu p*ncut air m*ni ke far*j awek tak pulak kena di push. Masa tu kata nak tanggungjawap. Patut masa pancutkan sperma tu terus fikir tanggungjawap jadi orang tak push. Orang ingatkan sebab anak tu dah lahir. Lepas tu senang aja kata cancel. Memang dasar tak boleh dibuat suami .”

Yang ibu disini tertunggu tunggu dijemput suami bawa pulang. Jantan macam ni tak payah di buat suami.

Inilah sebab saya tak nak ambik tahu siapa pasangan. Memang dasar jantan tak guna, habis manis, sepah dibuang. Mana peduli lagi selepas membuntingkan orang. Yang perempuan saja tergila gila dan ternanti nanti.

Tak tentu pasal saya emosi. Baik tak tahu siapa jantan yang tabur sperma. Kalau jantan tu ada kesedaran dah lama fikir dan urus untuk bernikah macam beberapa pasangan sebelum ini. Bukan di desak tetapi dipermudahkan urusan.

Tak Mahu Menantu Tak Guna,

Mak Liza

baitus solehah

 

 

 

paling hot!!

Pinjaman mudah untuk kaum wanita sehingga RM30,000

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Ind!a m*buk langgar peniaga hingga mat! diikat jamin RM8000 dan tidak mengaku salah

video & 14 gambar : Tanah perkuburan islam dibakar, masjid dibaling batu di Melaka

Panggil cikgu pondan, rupanya budak dirotan kaki pub dan pelajar bodoh!- netizen buka rahsia

Jenazah wanita di tanam selama 13 tahun tak reput dan berbau wangi! inilah amalan ketika hidupnya

Video : Ceramah politik di kursus Haji oleh Mujahid

Check Also

Rumah tangga porak peranda! rupanya dia terkena sihir kepala taik

Salah satu jenis sihir,yg mna orng yg mnghntr sihir jenis ini,mngamal ilmu kepala taik,inilah yg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!