Home / Hiburan / Pelawak berusia 41 tahun ditahan selepas positif gaanja di sebuah hotel kerna satu pergaaduhan

Pelawak berusia 41 tahun ditahan selepas positif gaanja di sebuah hotel kerna satu pergaaduhan

 

Bekas pelawak kumpulan Senario ditahan selepas positif ganja di sebuah hotel di Jalan Mahkota, Taman Maluri kelmarin. Suspek diberkas selepas pihak polis menerima aduan berhubung satu pergaduhan di hotel berkenaan pada pukul 5.45 petang.

Pelawak berusia 41 tahun yang memegang watak utama dalam filem Aku Kaya The Movie itu ditahan bersama dua rakannya termasuk seorang wanita.

Hasil pemeriksaan ke atas suspek wanita berusia 26 tahun itu pihak polis menemui satu paket dadah jenis methamhetamin. Hasil ujian air kencing mendapati pelawak itu positif dadah jenis ganja manakala dua lagi suspek positif dadah amphetamine.

Pelawak terbabit mempunyai empat rekod jenayah membabitkan dadah selain dikehendaki polis berhubung kes di Hulu Klang, Selangor. Pelawak itu direman selama sehari sebelum dibebaskan semalam. Dua suspek lagi direman selama tiga hari sehingga esok bagi membantu siasatan,” ujarnya.

Mohd Arqmal siapa pun dia..kita doakan agar beliau insaf..dan doakan yg baik baik agar terbuka hatinya untuk insaf…siapa kita insan biasa untuk menghukum beliau..semoga jadi pengajaran buat semua..
Azmil Madisa Nasib baik blur kan muka.. Kalu tak mesti org ingat azlee tadi..

Ajiskl Mohammad MANA ADA KES LAIN,
TU PASAL AKU TAK SUKA SENARIO NI,
PERANGAI TAK MAU JADI MANUSIA!
Khalim Juffri Buat selera mkn jr…kalau lebih2 memudaratkn..doakn baik mogga Allah beri hidayah kpdnya

Putryna Dayana Klu dh kne bnde nie mmg xkn insafla.. Kua msk pusat jela jwbnye.. Elok pn kejap je psstu wt blk..

Perunding Hartanah Syed Dann Moh kita baca Yasin ramaix2 kat masjid & surau berdekatan mlm ni..

Ainur Miqail Kalau di afrika ada bob marley,di malaysia ada yasin malay..legend dunia hiburan

Ahmad Kechik Jgn kata kat orang itu ini isap dadah bagai…tkt suatu hari nnti kata2 itu patah blik utk kita…ingat ya kwn2…mungkin ada sbb mengapa kanapa ia ambk barang terlarang itu….

Peace Soda Kalo sgkut urine n positif ganja xbmkna dia baru lps isap…ganja mmg amik kesan lama untuk clear….lain la kalo kantoi skali ada ganja dlm poket…

Muhd Luqman Rakyat marhaen skjap ja boleh detect dh.. Ank menteri sebulan x dpt result lg

Ahmad Kechik Jgn kata kat orang itu ini isap dadah bagai…tkt suatu hari nnti kata2 itu patah blik utk kita…ingat ya kwn2…mungkin ada sbb mengapa kanapa ia ambk barang terlarang itu….

Peace Soda Kalo sgkut urine n positif ganja xbmkna dia baru lps isap…ganja mmg amik kesan lama untuk clear….lain la kalo kantoi skali ada ganja dlm poket…

Mohd Hanif Rasad tak pe sinnn ..semoga tabah ape jua yg terjadi..ganja herba sinn..ganja herba

Prince Dastan Anak tokey Airlines MaSabu tu ape cerita yea..mcm dah xde jea

 

PERAK AJERR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!