Home / kisah / Setiap kali kawan ayah ‘projek’ dalam kebun dia bagi RM10

Setiap kali kawan ayah ‘projek’ dalam kebun dia bagi RM10

Jangan Percaya Sesiapa Mulut terkunci seribu kata waktu mendengar penjelasan remaja bawah umur ini, bagaimana aktiviti seksny bermula.

Seawal usia 14 tahun dia sudah mengenal *ks melalui ajakan seorang pak cik yang berumur 43 tahun.

Setiap pagi hari minggu , pakcik akan menawarkan diri untuk menghantar ke sekolah. Oleh kerana pakcik ini adalah kenalan ayah, maka dibenarkan untuk membantu menghantar ke sekolah.

Perjalanan dari rumah ke sekolah akan melalui kawasan kebun. Pakcik akan singgah di dalam kebun untuk melampi*skan n*fsu. Selepas selesai , pakcik akan ingatkan jangan bagitahu keluarga. Pakcik beri upah RM 10.00 atau RM 20.00 atau RM 50.00 bagi setiap kali sessi persetubuhan.

Masa terus berlalu. Tiba tiba keluarga dapat tahu perbuatan pakcik. Bapak mengamok marah tetapi tidak buat report polis. Cuma beri amaran kepada pakcik jangan mengulangi perbuatan itu. Demi menjaga hubungan kekeluargaan, masing masing akur dan kejadian tidak lagi berulang.

Kesan dari kekerapan hubungan s*ks awal usia remaja telah menyebabkan ketagihan s*ks kepada mangsa. 2 tahun pakcik dapat makan pucuk muda sebelum diketahui keluarga.

Setelah pakcik tidak menghubungi, Umur 17 tahun melakukan hubungan s*ks orang lain pula. Keinginan jadi berkobar kobar ingin dibelai. Apabila ada peluang diusha , terus tergoda. Chatting di wechat ibarat menyiram baja. Jumpa esoknya terus bersetubuh.

Perkara ini berterusan dengan bertukar tukar lelaki. Cumanya dalam satu masa seorang lelaki. Apabila putus, mula hubungan dengan lelaki lain pula. Sehinggalah didapati mengandung, barulah berhenti. Itupun bapak dah mengamok marah dan segera bertindak menghantar ke rumah perlindungan apabila mendapati anak telah mengandung. Telah terlewat tetapi masih sempat untuk menyelamatkan dari terus terusan berz*na.

Kepada emak bapak di luar sana, tidak usah percaya sesiapa pun dalam urusan anak kita. Beringat ingatlah. Jangan kerana dah kenal membiarkan anak menjadi mangsa.

Sejak selepas hari raya permohonan daftar masuk Baitus Solehah makin ramai. Sampaikan hari open house hari tu pun , ada keluarga yang datang dan terus daftar masuk anak. Petanda apakah ini?

Opah Yang Bingung Memikirkan Ummah,

Mak Liza
baitul solehah

 

 

paling hot!!

lihat apa yang berlaku bila geng-geng perempuan naik bas separa b*gel

perempuan cantik ‘dikenduri’ orang gaji selepas balik dalam keadaan Mabuk

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Kecoh! tak mahu Anwar jadi PM Mahathir bawa BERSATU bergabung dengan UMNO?

Tiba-tiba jatuh sakit! netizen doakan Waytha Moorthy cepat meninggal

Video : kecoh! lelaki jerit nampak hantu di trafik light lihat apa yang berlaku selepas itu

Check Also

Rumah tangga porak peranda! rupanya dia terkena sihir kepala taik

Salah satu jenis sihir,yg mna orng yg mnghntr sihir jenis ini,mngamal ilmu kepala taik,inilah yg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!