Home / isu semasa / TOTAL LOST RM18650!Tolong bayar duit KUTU saya-MAIN KUTU ONLINE

TOTAL LOST RM18650!Tolong bayar duit KUTU saya-MAIN KUTU ONLINE


Tolong bayar duit saya.kenapa awak buat saya cmni,saya takpernah pun main2 kan duit awak.semua player bayar kau syok2 joli duit aku yee.
TOTAL LOST RM18650!
Ada jee yee alasan kau,aku dh takboleh blah dah call&whatsapp kau tp kau buat dek jee ea,tkyh tggu esok harini pun kisah kau dh mula viral,org pun dah kecoh.mmg nk kena kau ni,aku ada details kau siap2 jap aku kenalkan kau siapa.

*NUR IKA ATIQAH BT ABD RAHMAN*
B-07-12 BLOK B PANGSAPURI
BELIMBING HEIGHT JLN BELIMBING INDAH
TAMAN BELIMBING INDAH
SERI KEMBANGAN 43300 SELANGOR
0102761035

KuTu ToLoNg MeNoLoNg

Hai Nina Pengajaran dia lain kali kita jangan join kutu yg total banyak sampai mcmni , lg banyak total dia lagi tinggi risiko kita kena tanggung , aku yg buat kutu ni pun takberani nak open total smpai puluh ribu mcmni😅

Rosnani Nani Seri kembagan…knp x post dkt group seri kembgan….mgkn ada org knl….sy seri knbgan…tp pangsapuri belimbing ni x pasti areal mn……

Aszsya Mimi 742 shre. ya allah2. so bermaknan ramai megkuti diri awk. ramai sgt bg kepercayaan kpd awk slama ni ika.

allahu saya yg sedih memikir.

smga dipermduhkan urusan ika dan ank2 semua.

Najwa Fadzli Aszsya Mimi saya pun sedih fikir kan ika ni. Tak tahu nak memihak kepada siapa. Hati saya kuat mengatakan ika mmg jujur orang nya dan dia banyak cover orang tarik diri.

Kalau dia betul2 bawa lari duit tu, takan lah sanggup berhari2 post cari pengganti.

Tp semua tu Allah je tahu keadaan sebenar. Harap semua dapat selesai dgn cara baik dan segera. InsyaAllah.

Nurul Ain Buka kutu besar2 selagi tak full selagi tu dok kerah bagi full. Nak jgak amount besar , xde yg join p letak nama sndri 2/3 nama slap2 player hntu pn ada. Dah lepas muntahkerdarah turn jenoh nak mikir nak byr next turn, korek lubang tutup lubang yg takut senanyee huhu. Group sni x full bukak group baru ltak nama awl, smata2 nk cover yg sblah. Huhuhu nanye diri sndri 🤧

Alia Zainal Seramnyer…banyak kali tgk dia bukak kutu…sebaik Saya tak join…sebb saya tgk dia bukak mega banyak sgt…saya terfikir banyak na ke duit dia nk bayar…duit kutu..lagipun dia Dlm group ni macam baru je,tak sampai setahun rasanyer…lagipun dia muda sgt…sebaik la Saya tak mudah nk percaya orang

Rasidah Muhammad Dia memang trusted sangat satu masa dulu…silap langkah hancur …rugi jer membina nama sekelip mata rosak habis

Gajet Kyn Saya pon join dia and takdpt lagi turn sy. Tapi kita jgn lah cepat menghukum. Yg tak main yg lebih2. Mulut jaga lah. Allah uji dia dgn cara ni kita yg sibuk cari salah org ni tak tahu nasib kita. Semoga dipermudahkan segala urusan 🙂

Siti Nor Laila Bukan dia ni selalu up pasal kutu ke seblom raya ary tu? Bnyak batch jgak die bukak kan? Huh..hampir2 nk join..dia selalu bukak kutu mega jew ni..
Yus Aleeya adoiii…18k lebih,dio bt po 18ya..xtakut ko dio duk mkn duit ore gitu,tu gak keho duk mkn supoh ore tiap2 saat..xtenang laa hdup mg kalu jnis perangai kaki lipat melipat ni..xse malu ko ore lain pun,mtk tlg malu ko berukkk hok duk dlm hutan nuhhhh

Saiful Md Khairi

Check Also

PENIAGA ASING PASAR BORONG SELAYANG,Dah macam jalan dekat NERAKA-sesak

PENIAGA ASING PASAR BORONG SELAYANG SEMPADAN MPS SELAYANG & DBKL Bagus bahagian penguatkuasa sekarang banyak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!