Home / Uncategorized / Video : Belanja ‘betik busuk’ dan ‘kerang berbulu’ Janda Siti Amiza buat hal lagi!

Video : Belanja ‘betik busuk’ dan ‘kerang berbulu’ Janda Siti Amiza buat hal lagi!

Seorang ibu tunggal atau janda yang di kenali Siti Amiza telah kembali setelah sekian lama menyepi. Jika dahulu beliau sibuk mengecam lelaki melayu pendek, tak sedap negro best dan mengaku pernah ‘bersama india dan cina mengecam sekeras-kerasnya yang melayu.

serbuan dan bala buat Siti Amiza

ketika itu videonya yang viral menyebabkan skuad badar telah membuat serbuan ke atas rumah Siti Amiza namun beliau tidak buka pintu dan beliau tahu bahawa serbuan berkenaan dibuat secara live. Lebih parah lagi apabila janda siti Amiza ditimpa musibah terlibat dalam kemalangan jalan raya. Ramai yang beranggapan beliau sudah bertaubat namun rupanya ‘dikencing’ hidup-hidup

LIVE untuk mencari calon suami

Selepas dari musibah telah lama beliau tidak mengeluarkan status dan live akhirnya muncul kembali namun mereka dengan nada sedih merayu untuk mencari calan suami iaitu yang bergelar suami orang tidak mahu lelaki bujang. Selepas mengacam dan mengutuk lelaki melayu dia tetap mencari melayu. Dia juga turut berjanji akan berikan sejumlah emas pada isteri yang sanggup bermadu dengannya. Manakala bakal suaminya pula akan mendapat Wang RM100,000

kembali ke jalan lembah maksiat

rupa-rupanya semua tersbut dusta belaka sengaja meraih simpati orang ramai kerana dikecam. Akhirnya terbaru beliau sekali lagi melakukan LIVE yang agak melampau dan keterlaluan. Saksikan video penuh dibawah

dikecam warga maya

Khadijah Mazlan Kasian mak dgn ayah dia. Bela smpai besar tak berbaloi langsung. Tu kecik2 tak nk mampos dah besar buat malu org islam je

Lisa Adrianna duit banyknyaaa tapi sayang baju tidur beli kat pasar malam.. duet kepuk2 p la beli baju tido branded sket. ni tgk pon xlalu.. dah hodoh bodoh pulak

JuKi Trw Mintak tolonglah mana2 lelaki yg berkemampuan untuk ambik dia ni sebagai isteri yg sah….dia ni sunyi sangat & kurang kasih sayang tahap gaban dah ni…moga dipermudahkan urusan hidup beliau.\

Haizul Fadzley Apabila KEMEWAHAN HARTA tertanam dalam hati.. Apabila IMAN ditolak pergi.. maka inilah hasilnya..Semoga Allah bukakan pintu hatinya.. Amin Amin Ya Rabbana Alamin

Vin Ecantik Aku pun wanita free hair tapi aku tak ada lah sampai jahil nak jual product sampai nak Terkang kang kangPakai baju ala ala pasar malamTak balance gelang besaq cam tayar lorry,kalau ya pun hang nak jual product mesti kah nampak sampai celah Kang kang kalau putih lepak satu hal ni kulit badan pun x gebu & cerah tak sesuai
Nak tunjuk demo nak jaga kulit muka atau nak jual cipap ketat perlukah hang jual maruah so cheap sampai nak gelenter puting tetek video 2 hang alahai…..sia sia jadi Muslim memalukan duit kepok tapi bukan menghalalkan cara

Shin Chan Humaira Islam meletakan Martabat kaum Wanita ini paling tinggi Darjat dan Kemuliaannya tp jika die Kaum Wanita itu tidak Menjaga Maruahnya, Martabatnya dan Kemuliannya lebih rendah dari Binatang!!!

Qaharudin Qaha Knpe tetek die same besa ngn perut die…duit byk tp still gak badan cam babi…satu lg npe gemok ni jande??situ napok doh prngai gane…nk promote brg pon jgn la smpai mnghine diri sndiri kak oi…malu oiii kaum ko tgok prngai ko

Syam Mokhtar simpan2 sikit bodoh tu…..sian kat mak bapak kt kg…itupun jika ada lg….kalau dah meninggal….sian la kat diorg dlm kubur tu…duit tu tkkn kemanapun…..jika maruah diabaikan

 

 

paling hot!!

Pinjaman mudah untuk kaum wanita sehingga RM30,000

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

Ind!a m*buk langgar peniaga hingga mat! diikat jamin RM8000 dan tidak mengaku salah

video & 14 gambar : Tanah perkuburan islam dibakar, masjid dibaling batu di Melaka

Panggil cikgu pondan, rupanya budak dirotan kaki pub dan pelajar bodoh!- netizen buka rahsia

Jenazah wanita di tanam selama 13 tahun tak reput dan berbau wangi! inilah amalan ketika hidupnya

Video : Ceramah politik di kursus Haji oleh Mujahid

Check Also

Kerajaan akan balas budi rakyat pilih PH

KULIM: Kerajaan akan membalas budi rakyat yang memilih Pakatan Harapan (PH), sebagai gabungan parti untuk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!