Home / kisah / Wanita yang obeses terhadap Steroid menyebabkan H=rmon berubah menjadi lelaki.

Wanita yang obeses terhadap Steroid menyebabkan H=rmon berubah menjadi lelaki.

Wanita yang obeses terhadap Steroid menyebabkan H=rmon berubah menjadi Lelaki.

Candice Armstrong seorang perempuan berusia 28 tahun telah mengubah dirinya selepas begitu obses dengan gym Dengan pengambilan steroid yang terlalu banyak.

Cuba tengok apa yang berlaku pada dirinya…

p/s: siapa Nak kwen dengan dia … Mamp#s… silap sikit Patah riuk tulang…
belum sampai Apa2 dah berbunyi tulang kna Picit.
Serammmm~~~

sumber-

Perhatian : artikel dalam web ini diambil dari pelbagai sumber sekiranya didapati ia tidak benar sila pm admin dibawah untuk memadamkannya

PM kami disini — > https://www.facebook.com/MediaVirall/messsages

 

PENGIKLANAN BERBAYAR

ingin jana pendapatan RM100-RM300 setiap hari dengan grab tetapi tiada kereta? kami sediakan kereta untuk disewa khas Area KL dan Selangor sahaja klik disini

berminat iklankan produk anda di blog dan page total 1.2 juta like? PM kami

Check Also

‘Tak ada orang beritahu apa-apa ke sebelum masuk ke rumah tu?’SERAM

‘Tak ada orang beritahu apa-apa ke sebelum masuk ke rumah tu?’ AKU ada satu pengalaman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!